1. Нам важно Ваше мнение!
    и обсуждайте вместе! Нажимайте "мне нравится" и рекомендуйте друзьям ;)
    Понравилось тема? Напишите в ней свой отзыв.
    Считаете что тема не достаточно полно раскрыта? Расскажите свою точку зрения!
    С Вашей помощью сделаем форум еще лучше!

Де придбати якісний корсет для спини?

Тема в разделе 'База знаний', создана пользователем Ярослав Агин, 24 дек 2022.

  1. Діти, дуже потрібний, якісний корсет для спини, що скажете з цього приводу і що можете порадити? Я просто нічого хорошого знайти не можу, купили якийсь дивний корсет в аптеці і зрозумів що він повна фігня.
  2. Що вас власне, те й не влаштувало? Я ось просто не розумію, вам же не все життя в ньому ходити, так, можливо деякий час поспіль вам доведеться помучитися і відчути якийсь дискомфорт, але зрозумійте, це не відпочинок на Мальдівах.
  3. Те, що ви написали, звучить як щось незрозуміле і не природне. Ви розумієте, що краще цей час проходити у якісному корсеті? Що б дійсно не відчувати жодних мук та іншого, мені таке не потрібне і дискомфорт це повна фігня.
  4. Юрий

    Юрий Member

    Цілком згоден з вашою думкою! Тому що не можна брати і мучитися, просто терпіти цей дискомфорт, він ні для чого не потрібен і взагалі я можу сказати, що найкраще це просто купувати товари відразу в перевіреному місці.

    Я ось наприклад, можу порадити вам взяти та подивитися хороші корсети для спини https://www.medtechnika.com.ua/ua/korsety-dlia-spyny/ у перевіреному інтернет магазині "МедТехніка" я можу сказати, що тут завжди все хороше продається і немає нічого поганого, взагалі повністю згоден відгуками, вони у них дуже хороші.

    [​IMG]
  5. Липский

    Липский New Member

    Мені теж рекомендували носити корсет, але якщо чесно мені було ліньки... Ну от тепер маю купу проблем з хребтом, які виправляти довго, дорого і взагалі не факт що вийде.
  6. Якщо проблеми лише на початковій стадії, то корсет може допомогти. Але найкраще допоможе професійний лікар, який займається вирішенням проблем опорно-рухового апарату. Ми, до речі, до вертебролога, ортопеда Олександра Коваленка в Києві їздили https://drkovalenko.com.ua/ І я Вам скажу, що за 4 візити відчули дуже велике полегшення. Тепер лише котролювати стан треба, щобзнову не запустити.

Поделиться этой страницей