1. Нам важно Ваше мнение!
    и обсуждайте вместе! Нажимайте "мне нравится" и рекомендуйте друзьям ;)
    Понравилось тема? Напишите в ней свой отзыв.
    Считаете что тема не достаточно полно раскрыта? Расскажите свою точку зрения!
    С Вашей помощью сделаем форум еще лучше!

Чи варто скуштувати міцний алкоголь?

Тема в разделе 'База знаний', создана пользователем Ярослав Агин, 20 фев 2022.

  1. Чи є тут ті люди, які куштували міцний алкоголь? Чи тут тільки душки, які не куштували алкоголь? Мені цікаво, чи варто пробувати його? Думав замовити взагалі.
  2. Не можу зрозуміти, невже існують люди, які не пробували жодного разу міцного алкоголю? Я ось просто з самих п'ятнадцяти років у цій справі і що перше спробував, так це горілка, така ульотна штука)
  3. Ага, дуже ульотна штука, я б сказав, яка гробить усі смакові рецептори, це єдине що я пробував з такого міцного і пробувати більше не хочу, краще купувати щось інше.
  4. Юрий

    Юрий Member

    Ну так, горілка це чистий спирт, який ну, я б сказав що взагалі не дуже добрий алкоголь, тому що він тільки напружує, а повинен розслабляти нас всього, щоб ми отримали кайф якийсь від цього, відпочивали від усіх проблем, роботи та іншого.

    Раджу замовити міцний алкоголь https://winewine.com.ua/spirit/ в інтернет магзання, тут вибір просто дуже великий, купуйте що вам більше подобається, що я купував собі гарний бренді, віскі, та й там коньяк, плюсом ще замовляв щось легке для запивки, це вино.

    [​IMG]

Поделиться этой страницей