1. Нам важно Ваше мнение!
    и обсуждайте вместе! Нажимайте "мне нравится" и рекомендуйте друзьям ;)
    Понравилось тема? Напишите в ней свой отзыв.
    Считаете что тема не достаточно полно раскрыта? Расскажите свою точку зрения!
    С Вашей помощью сделаем форум еще лучше!

Де замовити доставку квітів?

Тема в разделе 'База знаний', создана пользователем Юрий, 5 окт 2022.

1. Юрий

Юрий Member

Привіт, форумчани, підкажіть, будь ласка, де можна замовити якісний букет квітів додому? Просто не хочу кудись поспішати їхати і пробувати щось привезти, хочу щоб доставкою все зробили.
  2. Я у Львові кілька разів замовляв якісні квіти, просто кажуть, що дорого, я віддавав понад сім тисяч гривень за один крутий букет, якщо вам підійде, то замовляйте.
  3. Юрий

Юрий Member

Не замовляв ніколи у нас такого, думав що у Львові взагалі такого немає, пам'ятаю друг у Києві робив такий подарунок своїй дівчині, говорив звичайно що дорого, але стильно та дуже романтично.
  4. Ну насправді так і є, мені дуже подобається робити подібні подарунки для своєї коханої і раджу робити так буквально кожному, думаю що зможете оформити такий подаруночок своїй.

Раджу подивитись доставку квітів у Львові дуже багато всього різного і хорошого продається, думаю що без проблем знайдете для себе те, що вам сподобатися, тут є онлайн вітрина дуже хороша і перевірена, думаю що нічого поганого не буде, є навіть онлайн огляд кожного букета, хіба це погано? На мою думку, це дуже круто і класно.

Поделиться этой страницей