1. Нам важно Ваше мнение!
    и обсуждайте вместе! Нажимайте "мне нравится" и рекомендуйте друзьям ;)
    Понравилось тема? Напишите в ней свой отзыв.
    Считаете что тема не достаточно полно раскрыта? Расскажите свою точку зрения!
    С Вашей помощью сделаем форум еще лучше!

Де можна вибрати автодиски?

Тема в разделе 'База знаний', создана пользователем Иркка, 9 ноя 2022.

1. Иркка

Иркка Member

Допоможіть підібрати якісні автодиски на Рено? Купив підтриманий автомобіль і тепер хочу його трохи підрихтувати. Підкажіть, де можна купити якісні диски, литі?
  2. Валля

Валля Member

У мене на літній гумі стоять литі диски, купував їх в місцевому автомобільному магазині. Так ось для літа і теплої осені вони підходять, але на зиму немає, дуже тендітні, але може це я на такі потрапив.
  3. Иркка

Иркка Member

Для свого автомобіля я недавно теж шукала магазин в якому можна купити диски, тільки на автомобіль ВАЗ , хотілося купити якісні, але на жаль попалася на шахраїв, гроші заплатила, а дисків немає.
  4. Валля

Валля Member

Я собі купив вже другу пару литих дисків, одні стоять на літній гумі, другі на зимовій, так зручніше і швидше міняти гуму в міжсезоння.
    Якщо і вам треба здійснити підбір дисків для авто тут https://avtodiski.net.ua/ua/disk рекомендую скористатися послугами цього інтернет магазину, купував там свої диски, вони дуже високої якості, катаюся по наших дорогах на них вже другий рік, поки вони цілі.
    Хоча бувало, що потрапляли в ями, і їздив по дуже поганим і розбитим дорогам.

Поделиться этой страницей