1. Нам важно Ваше мнение!
    и обсуждайте вместе! Нажимайте "мне нравится" и рекомендуйте друзьям ;)
    Понравилось тема? Напишите в ней свой отзыв.
    Считаете что тема не достаточно полно раскрыта? Расскажите свою точку зрения!
    С Вашей помощью сделаем форум еще лучше!

Документи для оформлення КЕП

Тема в разделе 'База знаний', создана пользователем Юрий, 15 дек 2023.

1. Юрий

Юрий Member

Привіт усім! Я новачок із питанням про оформлення КЕП. Які саме документи мені знадобляться для цього процесу? Може, є які-небудь особливості чи поради? Дякую за відгуки та допомогу!
  2. Привіт! Маєте на увазі КЕП - кваліфікований електронний підпис? Якщо так, то вам знадобиться паспорт та ідентифікаційний код. Також корисно мати скан копії паспорта та фото для додаткового підтвердження. Успіху в процесі оформлення!
  3. Юрий

Юрий Member

А чи є які-небудь особливості чи терміни, на які мені варто звертати увагу при зборі документів? Буду вдячний за поради! Ще одне питання: чи можливо зробити все це онлайн і чи є додаткові вимоги щодо документів для створення КЕП?
  4. Важливо звертати увагу на правильність введення даних, особливо при внесенні ідентифікаційного коду. Також слід пам'ятати, що деякі сервіси можуть вимагати додаткові документи. Рекомендую заздалегідь перевірити вимоги конкретного сервісу, наприклад, DepositSign. В сервісі DepositSign можна зробити все онлайн. Щодо переліку документів , зазвичай вони вимагають паспорт, ідентифікаційний код, скан копії паспорта та фото. Також може бути потрібно підписати деякі документи електронно. Рекомендую заздалегідь звертатися до їхнього розділу FAQ для деталей.

Поделиться этой страницей