1. Нам важно Ваше мнение!
    и обсуждайте вместе! Нажимайте "мне нравится" и рекомендуйте друзьям ;)
    Понравилось тема? Напишите в ней свой отзыв.
    Считаете что тема не достаточно полно раскрыта? Расскажите свою точку зрения!
    С Вашей помощью сделаем форум еще лучше!
Ярослав Агин

Купити відеокарту

Тема в разделе 'Свободное общение и OFF-топик', создана пользователем Ярослав Агин, 21 июл 2023.

1. Доброго дня всім! Купив собі для роботи комп'ютер, а в ньому виявилася дуже слабка відеокарта, яку хочу замінити. Порадьте хорошу відеокарту, та інтернет-магазин у якому її можна вигідно купити.
  2. Юрий
    Юрий
    Швидше за все, відеокарта вже відслужила своє, оскільки комп'ютер підтриманий, і не даремно його продали. Але це все можна виправити, якщо замінити в ньому компоненти які гальмують роботу комп'ютера. Тобі можу підказати онлайн магазин, в якому купував відеокарту собі, і залишився задоволеним.
    21 июл 2023
  3. Ярослав Агин
    Ярослав Агин
    Чесно кажучи, я в відеокартах не знаюся, від слова зовсім. Підкажи будь ласка, яку саме відеокарта у тебе, і якщо не складно залиш посилання на магазин в якому її купував. Заздалегідь дякую!
    21 июл 2023
  4. Юрий
    Юрий
    Я собі купував https://telemart.ua/ua/videocard/ відеокарту Asus GeForce RTX 3060 Ti Dual OC 8192MB Factory Recertified в інтернет-магазині Telemart, і враження повністю виправдали очікування. Карта працює стабільно та потужно, забезпечуючи плавний запуск усіх останніх ігор на високих налаштуваннях.

Прекрасно справляється з трасуванням променів та DLSS, що додає візуальної краси в іграх. Крім цього, вона залишається прохолодною завдяки добрій системі охолодження. Тішить, що вибрав Factory Recertified варіант – це дозволило заощадити гроші без втрати якості. Загалом, я дуже задоволений покупкою та рекомендую цю відеокарту всім геймерам, які шукають відмінний варіант за доступною ціною.

21 июл 2023

Поделиться этой страницей