1. Нам важно Ваше мнение!
    и обсуждайте вместе! Нажимайте "мне нравится" и рекомендуйте друзьям ;)
    Понравилось тема? Напишите в ней свой отзыв.
    Считаете что тема не достаточно полно раскрыта? Расскажите свою точку зрения!
    С Вашей помощью сделаем форум еще лучше!

Купівля ноутбука

Тема в разделе 'База знаний', создана пользователем Юрий, 18 ноя 2022.

1. Юрий

Юрий Member

Привіт всім! Знайшов собі віддалену роботу, і для її виконання мені потрібний якісний ноутбук. Порадьте мені хороший ноутбук, та інтернет-магазин в якому його можна вигідно купити.
  2. Привіт! Багато моїх знайомих перейшли на віддалену роботу, і я також. Для роботи купував собі новий ноутбук, оскільки старий вже дуже повільно працював. Тепер вже навіть, ноутбук себе окупив.
  3. Юрий

Юрий Member

Я переглянув декілька варіантів ноутбука, але так ще не визначився. Підкажи, будь ласка, який саме ноутбук для роботи ти собі купував, та в якому інтернет-магазині? Завчасно вдячний!
  4. Для роботи я собі обирав ноутбук з гарними характеристиками. Купив я собі Ноутбук LENOVO IdeaPad 3 15ALC6 Arctic Grey, в перевіреному інтернет-магазині https://eldorado.ua/uk/notebooks/c1039096/ де великий вибір якісної техніки, по хорошим цінам.

Даний ноутбук має якісний дисплей, продуктивний процесор, та вже вбудований Windows 11. Ноутбук має тонкий дизайн, тому його завжди зручно брати з собою. Ноутбук чудово підходить як для роботи, так і для навчання.

8016292-1661943953 (2).jpg

Поделиться этой страницей