1. Нам важно Ваше мнение!
    и обсуждайте вместе! Нажимайте "мне нравится" и рекомендуйте друзьям ;)
    Понравилось тема? Напишите в ней свой отзыв.
    Считаете что тема не достаточно полно раскрыта? Расскажите свою точку зрения!
    С Вашей помощью сделаем форум еще лучше!
Ярослав Агин

Купівля пива в інтернеті

Тема в разделе 'Свободное общение и OFF-топик', создана пользователем Ярослав Агин, 25 окт 2023.

1. Привіт всім! Хочу купити собі якесь смачне світле пиво в інтернеті, але поки що не можу визначиться з вибором. Порадьте, будь ласка, смачне пиво, та онлайн магазин у якому його можна вигідно купити.
  2. Юрий
    Юрий
    А чому ти, наприклад, не купиш пиво просто в супермаркеті, адже це простіше, ніж чекати доки доставлять? Я, наприклад, замовляю собі пиво в інтернеті, коли беру багато пляшок. Така покупка для мене вигідна щодо ціни. У будь-якому випадку можу тобі порадити один хороший інтернет-магазин, де всі види пива.
    25 окт 2023
  3. Ярослав Агин
    Ярослав Агин
    Так і річ у тому, що я хочу купувати не одну пляшку, а вибір, що наданий у супермаркеті, мене не влаштовує. Тому дуже вдячний за посилання на магазин, а якщо ще й порадиш пиво, буде взагалі відмінно.
    25 окт 2023
  4. Юрий
    Юрий
    Особисто мені дуже подобається https://maudau.com.ua/category/pyvo пиво Corona Extra світле пастеризоване, 4,5%, 0,33 л, яке купую в інтернет-магазині Maudau. Саме в цьому магазині від різноманітності пива розбігаються очі.

З усіх видів світлого пива саме Corona Extra для мене найсмачніше, особливо під рибку. Чим вигідно купувати дане пиво в інтернеті, це ціна, вона в рази менша, ніж у супермаркеті чи офлайн магазині, оскільки у них знижки. Тому впевнений ти знайдеш те, що шукаєш.

25 окт 2023

Поделиться этой страницей