1. Нам важно Ваше мнение!
    и обсуждайте вместе! Нажимайте "мне нравится" и рекомендуйте друзьям ;)
    Понравилось тема? Напишите в ней свой отзыв.
    Считаете что тема не достаточно полно раскрыта? Расскажите свою точку зрения!
    С Вашей помощью сделаем форум еще лучше!
Юрий

Порадьте смачний віскі

Тема в разделе 'Свободное общение и OFF-топик', создана пользователем Юрий, 23 ноя 2023.

1. Юрий

Юрий Member

Всім привіт! Я планую на наступному тижні їхати до кума в інше місто, і з пустими руками їхати не гарно, хочу придбати пляшку смачного віскі. Дайте пораду стосовно вибору віскі, та також порадьте онлайн магазин, в якому його можна купити.
  2. Ярослав Агин
    Ярослав Агин
    О я також обожнюю віскі, і купую його собі по святах. Якщо хочеш, можу тобі порадити дуже хороший інтернет-магазин, в якому один з найбільших асортиментів віскі самих відомих брендів, і ціни хороші.
    23 ноя 2023
  3. Юрий
    Юрий
    Я віскі пив в житті може один раз, але назву навіть не запам'ятав, але пам'ятаю, що напій мені сподобався. Дуже цікаво який саме віскі любиш ти та також залиши мені, будь ласка, посилання на магазин де його купуєш.
    23 ноя 2023
  4. Ярослав Агин
    Ярослав Агин
    Одним з самих улюблених віскі для мене являється Bushmills Original Irish Whisky, 40%, 1 л https://maudau.com.ua/category/viski/product_brand=bushmills який дуже часто купую в інтернет-магазині Maudau. Віскі має м'який, солодкий, ванільно-вершковий. Дуже добре смакує даний віскі саме з льодом або можна просто охолодити в холодильнику.

Зараз в даному магазині діють дуже хороші знижки тому раджу поспішити, щоб придбати віскі максимально вигідно. Доставка по всій Україні досить оперативна, і все доставляють максимально бережно.
    23 ноя 2023

Поделиться этой страницей