1. Нам важно Ваше мнение!
    и обсуждайте вместе! Нажимайте "мне нравится" и рекомендуйте друзьям ;)
    Понравилось тема? Напишите в ней свой отзыв.
    Считаете что тема не достаточно полно раскрыта? Расскажите свою точку зрения!
    С Вашей помощью сделаем форум еще лучше!
ВенераМ

Пройти курси Adobe Lightroom для фотографа

Тема в разделе 'Свободное общение и OFF-топик', создана пользователем ВенераМ, 10 май 2024.

1. Я починаючий фотограф і хочу освоїти Adobe Lightroom на професійному рівні. Чи можете порекомендувати курси, де якісно та зрозуміло вчать цій програмі? Шукаю також можливість вивчати зручно онлайн і з доступом до практичних завдань, щоб закріпити знання. Будь-які відгуки про ваш досвід та рекомендації будуть дуже доречні.
  2. Юрий
    Юрий
    Розумію, наскільки важливо вибрати правильні курси для навчання Adobe Lightroom https://green4.photo/uk/retouch/ мені вдалося пройти чудові курси в онлайн-фотошколі "Зелений квадрат" яка пропонують глибоке занурення у всі функції та можливості Lightroom, навчають не просто редагувати фото, а й розуміти як вибудовувати робочий процес, оптимізувати роботу з кольором і текстурою. Школа має велику кількість практичних завдань, які дозволяють закріпити навички на практиці, і ви можете отримувати відгуки від професіоналів. Викладачі "Зеленого квадрата" дійсно знають, як доступно і зрозуміло подавати інформацію, так що ви не тільки навчитесь користуватися інструментами, а й зможете розкрити свій творчий потенціал.
    10 май 2024

Поделиться этой страницей