1. Нам важно Ваше мнение!
    и обсуждайте вместе! Нажимайте "мне нравится" и рекомендуйте друзьям ;)
    Понравилось тема? Напишите в ней свой отзыв.
    Считаете что тема не достаточно полно раскрыта? Расскажите свою точку зрения!
    С Вашей помощью сделаем форум еще лучше!
Ярослав Агин

Спеції оптом

Тема в разделе 'Свободное общение и OFF-топик', создана пользователем Ярослав Агин, 21 ноя 2023.

1. Привіт усім! Шукаю надійного постачальника спецій оптом для свого бізнесу. Мені потрібно, щоб прянощі та спеції були якісними та свіжими. Маєте якісь рекомендації? Що важливо враховувати при виборі? Дякую!
  2. Юрий
    Юрий
    Привіт! З радістю поділюся своєю думкою. Останнім часом користуюся послугами онлайн магазину Любисток. Там великий вибір дійсно якісних спецій, приправ, та прянощів високої якості. Рекомендую звернутися до них!
    21 ноя 2023
  3. Ярослав Агин
    Ярослав Агин
    Дякую за відповідь! Спробую звернутися до магазину Любисток. А які саме спеції ви там зазвичай замовляєте? Є які-небудь особливі улюблені продукти?
    21 ноя 2023
  4. Юрий
    Юрий
    Зазвичай замовляю чорний перець, коріандр, куркуму та кардамон. Щодо улюблених продуктів, рекомендую спробувати їхні суміші для м'яса та риби – вони надають стравам неповторний смак! Я замовляла у них вроздріб, але мої знайомі також купували в магазині "Любисток" спеції оптом https://lubystok.shop/category/prypravu-y-prianosty , для свого кафе. Обробку замовлення вони роблять досить оперативно, а якість доставки висока. Зазвичай, я отримую посилку протягом 2-3 днів після замовлення. І у них завжди гарна упаковка, продукти приходили в найкращому стані.
    21 ноя 2023

Поделиться этой страницей