1. Нам важно Ваше мнение!
    и обсуждайте вместе! Нажимайте "мне нравится" и рекомендуйте друзьям ;)
    Понравилось тема? Напишите в ней свой отзыв.
    Считаете что тема не достаточно полно раскрыта? Расскажите свою точку зрения!
    С Вашей помощью сделаем форум еще лучше!
Юрий

Цвіль, методи боротьби

Тема в разделе 'Свободное общение и OFF-топик', создана пользователем Юрий, 12 фев 2024.

1. Юрий

Юрий Member

Чи траплялося вам колись, що в туалеті з'являється цвіль, і ви не знаєте, як з цим боротися? Що робити, коли навіть з найкращою гігієною цвіль все одно з'являється? Готові дізнатися, які причини стоять за цим, і як ефективно позбутися від цієї неприємної проблеми?
  2. Ярослав Агин
    Ярослав Агин
    Так, мені це траплялося, і я знаю, що це може бути досить неприємно. Але не хвилюйтеся, це не є рідкістю. Цвіль може з'являтися навіть при чистій ванні. Головне - розуміти причини. Вона може з'являтися через вологість, погану вентиляцію або погане утеплення. Щоб позбутися від цього, важливо підтримувати чистоту, вентилювати приміщення та виправляти проблеми з утепленням. Зараз у мене є класна стаття https://blog.vencon.ua/ua/articles/...hiny-poyavleniya-pleseni-i-metody-borby-s-nej з детальними порадами, як боротися з цим. Я можу вам її порекомендувати, вона точно допоможе вам у цій неприємній ситуації.
    12 фев 2024

Поделиться этой страницей