1. Нам важно Ваше мнение!
    и обсуждайте вместе! Нажимайте "мне нравится" и рекомендуйте друзьям ;)
    Понравилось тема? Напишите в ней свой отзыв.
    Считаете что тема не достаточно полно раскрыта? Расскажите свою точку зрения!
    С Вашей помощью сделаем форум еще лучше!

Чи варто купувати товари під час чорної п'ятниці?

Тема в разделе 'База знаний', создана пользователем Юрий, 20 ноя 2022.

1. Юрий

Юрий Member

Підкажіть будь ласка, ось скоро зарплату отримуватиму і багато хто мені казав, що товари під час якихось великих розпродажів краще не купувати, тому що може прийти шлюб або взагалі зламаний товар, чи це правда?
  2. Звісно! Я особисто скільки разів купував товари за хорошими знижками і отримував шлюб, тому я особисто на такі моменти просто зберігаю спокій і не відвідую якісь магазини.
  3. Юрий

Юрий Member

Але, якщо купувати в перевірених інтернет магазинах з хорошими знижками, ясна річ що там не буде такого... Просто їм не вигідно буде за гарантією товари ремонтувати і відправляти новий.
  4. Взагалі це повна нісенітниця і я в таке не вірю, скільки років купую товари на абсолютно різні розпродажі, чи то меблі, техніка, товари за типом одягу та іншого, нічого такого мені зі шлюбом ніколи не приїжджало, варто розуміти, що найкраще купувати товари у перевірених магазинах!

Я ось як і минулі чорні п'ятниці https://comfy.ua/ua/black-friday.html буду її зустрічати в інтернет магазині "Комфі" тому що тут у них немає жодних проблем з усім, просто заходьте в цілий асортимент і замовляєте що вам потрібно, але найчастіше ось вибираю товари саме на сайті і потім приїжджаю на місце і забираю на точці видачі , дуже круто!

Поделиться этой страницей