1. Нам важно Ваше мнение!
    и обсуждайте вместе! Нажимайте "мне нравится" и рекомендуйте друзьям ;)
    Понравилось тема? Напишите в ней свой отзыв.
    Считаете что тема не достаточно полно раскрыта? Расскажите свою точку зрения!
    С Вашей помощью сделаем форум еще лучше!
Poleva

Чи можна суші на дієті

Тема в разделе 'Свободное общение и OFF-топик', создана пользователем Poleva, 13 дек 2022.

1. Poleva

Poleva Member

Як вважаєте, чи можна суші їсти на дієті? Я записалася на марафон схуднення, і вже більше 2 тижнів правильно харчуюся, займаюся підрахунком калорій. Але сьогодні в гості повинні прийти подруги, хочу замовити суші . Як вважаєте, можна собі один день дозволити такі ласощі?
  2. Диканька
    Диканька
    Конечно можете, суши и роллы считаются диетическим и полезным блюдом, но опять же, все зависит от того какой вид суши вы закажите, если там будет сливочный сыр, майонез, копченный лосось, и другие жирные и калорийные продукты, то естественно калорийность автоматически у блюда повышается
    13 дек 2022
  3. Лиана Листовая
    Лиана Листовая
    Я думаю, що ви можете запитати у свого тренера, який веде марафон. Можливо вона вам дасть пораду як вчинити і що можна собі дозволити в ситуації, коли приходять гості. Якщо ви замовите собі вегетаріанські роли або маки , куди входять в основному рис, ноги і огірок. І ви зможете їсти суші, але головне щоб вони вписалися в добову норму калорійності і тоді ніяких проблем не буде з фігурою і дієту ви не порушите. До речі, замовити суші можете в цьому онлайн ресторані, в них завжди все смачно і якісно https://rocosushi.com/menu/maki
    13 дек 2022
  4. Borynova
    Borynova
    Я думаю можно, но главное не увлекаться и держать себя в руках. А вообще суши считаются полезным, диетическим и сытным блюдом, но все зависит от начинки. Если погуглить, то в интернете можно найти даже диету из суши и роллов.
    13 дек 2022
  5. ВенераМ
    ВенераМ
    Де краще всього замовити продукти харчування з доставкою? Мені потрібно щось швидко та якісно. Можливо, хтось з вас вже користувався такими послугами?
    1 окт 2023
  6. салинаО
    салинаО
    З радістю надам вам корисну інформацію щодо замовлення продуктів харчування з доставкою. Я рекомендую вам відвідати інтернет-магазин METRO, де ви зможете замовити заморозки зі значним вибором і зручною доставкою https://metro.zakaz.ua/uk/categories/frozen-metro/ . На цьому сайті ви знайдете різноманітні морозиво, овочі, м'ясо, рибу та багато інших продуктів, які можна замовити з комфортом. Замовлення з інтернет-магазину METRO з доставкою - це простий та надійний спосіб поповнити свій холодильник без зайвого клопоту. Доставка швидка та точна, а якість продуктів завжди на вищому рівні.
    1 окт 2023

Поделиться этой страницей