1. Нам важно Ваше мнение!
    и обсуждайте вместе! Нажимайте "мне нравится" и рекомендуйте друзьям ;)
    Понравилось тема? Напишите в ней свой отзыв.
    Считаете что тема не достаточно полно раскрыта? Расскажите свою точку зрения!
    С Вашей помощью сделаем форум еще лучше!
Ярослав Агин

Шукаю оперативну пам'ять на 16 Гб

Тема в разделе 'Свободное общение и OFF-топик', создана пользователем Ярослав Агин, 30 ноя 2023.

1. На моєму комп'ютері наразі лише 8 Гб оперативної пам'яті, і це виявляється недостатнім для ефективної роботи сучасних програм. Моєму наміру збільшити обсяг оперативної пам'яті до 16 Гб. Якщо у вас є рекомендації щодо надійних виробників з такими характеристиками, будь ласка, поділіться інформацією та, можливо, надайте посилання на інтернет-магазин, де я можу придбати цю пам'ять.
  2. Юрий
    Юрий
    Це правда, 8 Гб обсяг оперативної пам'яті виявився недостатнім. Нещодавно я докупила додатковий обсяг через аналогічну проблему. Я можу поділитися з тобою інформацією про інтернет-магазин, де я це зробила, якщо цікаво.
    30 ноя 2023
  3. Ярослав Агин
    Ярослав Агин
    Було б чудово, оскільки я вже оглядав кілька інтернет-магазинів, але не впевнений, кому можна довіряти. Мене дуже цікавить, яка саме оперативна пам'ять у тебе, і я буду вдячний, якщо ти поділишся посиланням на магазин, де ти її придбав.
    30 ноя 2023
  4. Юрий
    Юрий
    Придбавши https://telemart.ua/ua/ram/filter/16gb/ оперативну пам'ять Kingston DDR4 16GB (2x8GB) 2666Mhz FURY Beast Black у магазині Telemart, я вражена її відмінною продуктивністю та надійністю. Завдяки швидкості 2666Mhz мій комп'ютер легко впорався з усіма завданнями, а обсяг 16GB забезпечив оптимальну продуктивність.

Додатковим плюсом є стильний дизайн FURY Beast Black, який ідеально вписався в мій комп'ютерний сетап. Щиро дякую Telemart за якісний товар і оперативну доставку.
    30 ноя 2023

Поделиться этой страницей