1. Нам важно Ваше мнение!
    и обсуждайте вместе! Нажимайте "мне нравится" и рекомендуйте друзьям ;)
    Понравилось тема? Напишите в ней свой отзыв.
    Считаете что тема не достаточно полно раскрыта? Расскажите свою точку зрения!
    С Вашей помощью сделаем форум еще лучше!

Шуруповерти у Харкові

Тема в разделе 'База знаний', создана пользователем Ярослав Агин, 20 мар 2023.

1. Всім привіт! В батька скоро день народження. Хочу йому щось подарувати. Він не дуже охоче приймає подарунки. Типу марна трата грошей. Але якщо подарувати щось по господарству, то він зрадіє. Що порадите?
  2. Юрий

Юрий Member

Класна тема на рахунок подарунки, які знадоблять по господарству. Я так собі хочу придбати шуруповерт, все підібрав магазин та фірму. Може вашому батьку теж треба така штуковина?
  3. А мені ця ідея дуже подобається, якщо чесно. Я вважаю, що таких гаджет завжди будеть в нагоді будь-то в домі чи в квартирі. А де ви вже придивилися, у якому магазині можна придбати?
  4. Юрий

Юрий Member

Моя відповідь буде однозначною, якщо вам треба купити шуруповерт у Харкові https://allo.ua/ua/harkiv/shurupoverty/ то вам треба прямо до магазину Алло. Треба звернути увагу на такі якості: ємність акумулятора, його напруга, тип двигуна, живлення. Краще всього брати акумуляторне живлення, тому що можна ним працювати навіть коли немає світла. Я особисто для себе обрав шуруповерт акумуляторній Tekhmann TCD-12/2 BS Kit. Дуже гарні параметри та характеристики і ціна не висока.

Поделиться этой страницей