1. Нам важно Ваше мнение!
    и обсуждайте вместе! Нажимайте "мне нравится" и рекомендуйте друзьям ;)
    Понравилось тема? Напишите в ней свой отзыв.
    Считаете что тема не достаточно полно раскрыта? Расскажите свою точку зрения!
    С Вашей помощью сделаем форум еще лучше!
лешая

Як визначити олійність соняшника?

Тема в разделе 'Свободное общение и OFF-топик', создана пользователем лешая, 26 ноя 2023.

1. лешая

лешая Member

Мене цікавить, як визначити маслянисту насіння, а саме натуру соняшника. Чи є якісь спеціальні прилади чи методи для цього? Я вирощую соняшник на своєму городі і хочу бути впевненим в якості насіння.
  2. ВенераМ
    ВенераМ
    Визначити маслянисту насіння, наприклад, соняшника, можна за допомогою простих методів. Перш за все, зверніть увагу на колір та блиск поверхні насіння. Масляні насіння зазвичай мають темний колір і блискучу оболонку. Також слід провести відчуття насіння між пальцями - масляні насіння зазвичай мають більш маслянисту текстуру. Однак ці методи не є досконалими і не надають точних результатів.
    26 ноя 2023
  3. салинаО
    салинаО
    Для точного визначення маслянистого насіння, рекомендую використовувати спеціальні прилади, такі як гідрометр для вимірювання вологості насіння та спектрофотометр для визначення вмісту олії. Гідрометр дозволяє визначити вологість насіння, яка зазвичай більша у масляних сортів. Спектрофотометр вимірює поглинання світла насінням, що може вказати на вміст олії.
    26 ноя 2023
  4. двойник
    двойник
    Для більш детальної інформації та конкретних методів визначення масляних насінь, рекомендую відвідати сайт, де ви знайдете докладні описи приладів і методів, які допоможуть вам визначити натура соняшника та інших масляних культур. За цим посиланням також розглядаються особливості визначення якості насіння і вмісту олії в них. Бажаю успіху у вирощуванні масляних культур!
    26 ноя 2023

Поделиться этой страницей