1. Нам важно Ваше мнение!
    и обсуждайте вместе! Нажимайте "мне нравится" и рекомендуйте друзьям ;)
    Понравилось тема? Напишите в ней свой отзыв.
    Считаете что тема не достаточно полно раскрыта? Расскажите свою точку зрения!
    С Вашей помощью сделаем форум еще лучше!

Як можна стежити за роботою працівників?

Тема в разделе 'База знаний', создана пользователем Юрий, 24 окт 2021.

1. Юрий

Юрий Member

Я даю роботу своїм працівникам в інтернеті, зараз дуже багато всього є, але я не можу знайти головне, це додаток для видачі роботи і стеженням за виконанням, просто останнім часом, стежити в гугл таблиці, на великий обсяг роботи, стало важко.
  2. Я недавно хотів зайнятися видачею роботи для свого інтернет магазину, щоб люди починали виконувати свої завдання, обробляли різні замовлення і впринципі займалися маркетингом і всім остольное, але я нічого так і не почав, хоч і знайшов хороший сайт.
  3. Юрий

Юрий Member

Чи не могли б ви мені показати цей сайт? Буду дуже вдячний ... Мені аж стало цікаво, що ви знайшли таке, просто мені взагалі зараз не зручно користуватися гугл таблицею, а нічого нового так і не знайшов. Тут ви відписалися, але не порадили цей сайт.
  4. Ой, дійсно) Що то, я написав про те що знайшов непоганий сайт, а сам його не радив.

Раджу вам скористатися системою обліку робочого часу – ви завжди
    будете в курсі, де ваші співробітники https://www.bitrix24.ua/articles/time_control.php
    Бітрікс24, зробив відмінну систему, в якій можна створювати все потрібні проекти, в цій системі ви можете ставити графік працівникам, стежити за виконанням та простроченням роботи. Ви на початку місяця можете планувати все що потрібно зробити і виставити свої плани працівникам, а вони вже в свою чергу будуть знати все відразу.

Поделиться этой страницей