1. Нам важно Ваше мнение!
    и обсуждайте вместе! Нажимайте "мне нравится" и рекомендуйте друзьям ;)
    Понравилось тема? Напишите в ней свой отзыв.
    Считаете что тема не достаточно полно раскрыта? Расскажите свою точку зрения!
    С Вашей помощью сделаем форум еще лучше!
Matilda

Книги по финансовому рынку

Тема в разделе 'Свободное общение и OFF-топик', создана пользователем Matilda, 29 июн 2020.

  1. Matilda

    Matilda New Member

    Какие книги вы посоветуете чтобы подтянуть знания по финансовому рынку.
  2. Gorbachev
    Gorbachev
    Если вы торгуете на форекс тогда читайте книги Константина Кондакова https://www.yakaboo.ua/author/view/Konstantin_Kondakov/ его книги лучшие в направлении форекса, финансового рынка и т.д. Аналитика в его книгах так вообще шикарнейшая. Много нового можно узнать с его книг. Так что рекомендую к прочтению.
    2 июл 2020
    #2
  3. Fail Planet
    Fail Planet
    Як на мене дуже важливо читати, це розвиває пам'ять і дарує людині відмінний словниковий запас, та ще багато інших плюсів. Якщо ви хочете розвивати свою дитину, то можу підказати де можна купити книги для малюків тут раджу книгарню Ранок
    5 дек 2021
    #3
  4. Верони
    Верони
    Скажіть будь ласка, можливо хтось читає літературу по менеджменту, де можна купити такі книжки? Які дійсно цікаві містять цінну інформацію.
    23 фев 2023
    #4
  5. Ярослав Агин
    Ярослав Агин
    Ви потрапили за потрібною адресою, бо я частенько купую ці книжки на сайті інтернет-магазину Книгарня "Є". Там можна легко підібрати книги по менеджменту https://book-ye.com.ua/seo/catalog/menedzhment/ просто зайшовши в необхідний розділ. На кожну книгу є детальний опис та інформація про автора. Можна назвіть прочитати декілька сторінок. Також є можливість скачати книги в електронному вигляді, це навіть вам дешевше обійдеться. На цьому сайті є великий вибір книг по менеджменту, котрі допоможуть вам збільшити обсяг знань та навиків, і застосовувати їх в роботі. Також є приємна новина для тих, хто любить вигравати. Якщо встигнути зробити замовлення до 9 березня на суму 500 грн, у вас буде шанс виграти iPhone 14. Раджу не втрачати таку можливість, бо тут розіграші справедливі, виграти може кожен.
    23 фев 2023
    #5
  6. Далида Пчелкина
    Далида Пчелкина
    Хочу теж собі книги купити для читання. Можете мені порадити щось?
    11 окт 2023
    #6
  7. Верони
    Верони
    Доброго вечора!
    Обожнюю читати, причому мені довподоби будь-яка тематика. Цікавлюся різними жанрами, тому мені догодити в плані книжок дуже просто. Дивіться, є такий магазин british book https://www.britishbook.ua/ В них можна замовити книжки по будь-якій темі, фінансова література там теж є. Раджу вам глянути що саме потрібно з літератури на цьому сайті за посиланням вище.
    11 окт 2023
    #7

Поделиться этой страницей