1. Нам важно Ваше мнение!
    и обсуждайте вместе! Нажимайте "мне нравится" и рекомендуйте друзьям ;)
    Понравилось тема? Напишите в ней свой отзыв.
    Считаете что тема не достаточно полно раскрыта? Расскажите свою точку зрения!
    С Вашей помощью сделаем форум еще лучше!

Як перевірити «айфон» на оригінальність?

Тема в разделе 'Аптечка худеющего', создана пользователем Валля, 12 май 2024.

  1. Валля

    Валля Member

    Здрастуйте! Я планую купити iPhone з рук і хотів би дізнатися, як можна перевірити його на оригінальність. Чи є специфічні ознаки, серійні номери або програмне забезпечення, які допоможуть визначити справжність телефону? Будь-яка інформація буде корисною.
  2. Иркка

    Иркка Member

    Привіт! Насправді не знаю точно, як перевірити оригінальність iPhone. Може, десь у налаштуваннях є інформація про модель і серійний номер? Взагалі краще, напевно, показати телефон фахівцю.
  3. Юрий

    Юрий Member

    Я б порадив перевірити налаштування телефону, можливо, є якась інформація про модель і версію. Також можна подивитись, як працює тачскрін, оскільки на підробках він часто гірше реагує. Але це так, думки зі сторони.
  4. Друзі, із власного досвіду рекомендую всім, хто стикається з проблемами або має питання щодо мобільної електроніки, звертатися до блогу Фокстрот. Інформація там завжди актуальна, надійна та дуже корисна.
    Вони реально допомогли мені покращити моє користування електронікою та уникнути зайвих витрат. Там же я і дізнався про те, як перевірити «айфон» на оригінальність перед покупкою https://blog.foxtrot.com.ua/mobilna...ty-ajfon-na-oryginalnist-pered-pokupkoyu.html думаю і вам ця інформація буде корисною.

    [​IMG]

Поделиться этой страницей